HOPPER

Vores statspræmiehoppe DMJ WEDDING ROSE e. Wolkentanz II/Parademarch I (ud af Romadour II's hoppestamme) blev tildelt guldmedalje ved Eliteskuet i Münster/GER.

 

"Hoppernes høje kvalitet

er avlerens største sikkerhed..."

 

Med vores gennemavlede og præstationsrige hoppestammer som basis er det igennem årene bl.a. lykkedes os at avle den kårede Hannoveranerhingst DANNEBROG, som i dag ejes af det vel-renommerede statsstutteri Celle i Tyskland, og Europamester-skabshesten DREAMY samt flere føl og rideheste af høj kvalitet til de tyske eliteauktioner.  

 

Vi har fået statspræmieret vores hopper i henholdsvis det tyske Hannoveranerforbund (med en samlede eksteriørkarakter på 9!), det tyske Oldenburgforbund og i Westfalen (tildelt guldmedalje!). Derudover har vores hopper opnået udnævnelsen som "Klassens Bedste Hoppe", "Skuets Bedste Hoppe", "Sjællands Bedste Hoppe" (af alle racer med 24 point og ærespræmie!) samt "Årets Hoppe". 

   

 

 

Vores højt præmierede statspræmiehoppe BEAUTY BOLERA e. Bolero (og hoppeføllet DMJ DONNA ELENA e. Don Schufro) i en alder af 21.

  

 

 

  

Ikke mindre end 11 gange blev DMJ DIVA DANNEBROG ved kåringen i Tyskland belønnet med det svært opnåelige 9-tal for bl.a. hendes høje ridelighed, fremragende bevægelser og tiltalende eksteriør, hvilket også gjorde, at hun blev registreret i det hannoveranske avlsregister med den ligeså svært opnåelige og yderst sjældne samlede karakter på 9.