NYHEDER

DMJ DONNA ELENA efter Don Schufro og vores statspræmiehoppe Beauty Bolera. Klik på billedet for at se det i fuld størrelse.
SPS BEAUTY BOLERA vandt 1A-præmien 4 gange og var Klassevinder 3 gange samt Skuets Bedste Hoppe 1 gang ved kåringerne i Tyskland.

 

DMJ DONNA ELENA aflægger fremragende rideprøve i Verden (GER)

 

Vores særdeles velgående og meget ridelige, 4-årige dressurhoppe, DMJ DONNA ELENA e. Grand Prix-hingsten Blue Hors Don Schufro og vores højtpræmierede statspræmiehoppe BEAUTY BOLERA, er netop blevet kåret i det tyske hannoveranerforbund, efter at hun har aflagt sin rideprøve i Verden (GER) med et særdeles godt resultat.

 

Dommerne belønnede hendes præstationer med følgende karakterer: 8,0 i trav - 8,5 i galop - 9,0 i skridt og 9,0 i ridelighed! Med andre ord har DMJ DONNA ELENA aflagt en rideprøver med et af de højeste resultater, som vi her på stutteriet nogensinde har haft.

 

Vi er ovenud tilfredse og vil gerne benytte lejligheden til at takke Ines og Johannes Westendarp for deres særdels gode forberedelse og præsentation af hoppen. Se den aktuelle video af hoppen nedenfor.

 

Læs også:

 

Video:

 

>>>Læs flere nyheder her  

 

 

Hvis du har kommentarer eller feedback 

kan du sende en e-mail tilinfo@dmjhorses.com