WOITANA II’s helsøster er mor til fløjhingsten STOIBER SN

STOIBER SN e. Sandro Hit opdrættet og ejet af Sandra Neff, Geismar (GER).

   

STOIBER SN e. Sandro Hit

     

HANNOVERANER HINGST - MØRKEBRUN - FØDT 2004 - 169 CM

          

Hermed præsenterer vi den lovende og overordentlig tiltalende fløjhingst STOIBER SN efter Sandro Hit og statspræmiehoppen WOITANA I, som er helsøster til vores statspræmiehoppe WOITANA II. De gode blodlinjer, som de to helsøskende WOITANA I og II er repræsentanter for, munder ud i præmiehingsten FIDERMARKS velrenommerede og præstationsstærke hoppestamme.

 

Udstyret med et ekstraordinært adeligt udtryk og betydelig habitus præsenterede STOIBER SN sig uantastet til kåringen i 2006 og endte som årgangens strålende fløjhingst. Claus Schridde kommenterede unghingsten således: "Så smuk som et klassisk, engelsk maleri med et udtryksfuldt hoved og med en hvælvet nakke ansat på en veldefineret hals. En velmarkeret manke og overlinie, samt et så ideelt defineret kryds, skaber gode muligheder for at udvikle fremragende grundgangarter. Hingsten har en helt suveræn takt i trav, en galop med en klar opad-bakke-tendens og en helt ren skridt, med stor overtrædning. En vinderhingst uden hvis'er og men'er."

 

  

Stamtavle

  

 

Hans stamtavle giver løfter om et stort bevægelsespotentiale, og den må give avlere hjertebanken og sved på panden. Faderen SANDRO HIT har ikke kun sat nye standarder gennem sine resultater som sportshest, hvor han både er unghesteverdensmester i dressur og vinder af det tyske Bundeschampionat, men også gennem karrieren som avlshingst. Med mere end 100 kårede hingste, talrige vindere af Bundeschampionatet, næsten 100 statspræmierede hopper, adskillige mesterskabsvindere og fløjhopper samt topsælgende afkom ved auktioner, dominerer hingsten de mest betydelige avls- og stævnepladser, også udenfor Tysklands grænser. Hans afkom brillerer med sejre på S-plan og med succes i World Cuppen, og illustrerer dermed det store præstationspotentiale i denne hingstelinje.

 

STOIBERS morfar WELTMEYER, har, fra første øjeblik, skrevet sig ind i den tyske avlshistorie gennem sine sejre ved materialprøven og det tyske Bundeschampionat. I 1989 blev han desuden vinder af DLG-prisen. Han har leveret materialprøvevindere, vindere af Bundeschampionatet samt fløjhingste til kåringer og blev i 1998 kåret som Årets Hannoveraner Hingst.

 

WOITANA II e. Weltmeyer

Statsrpæmiehoppen WOITANA II e. Weltmeyer er helsøster STOIBER SN's mor, WOITANA I. Klik venligst på billedes og læs mere om vores alvshoppe, WOITANA II.

 

Moderen til STOIBER SN, statspræmiehoppen WOITANA I (helsøster til vores statspræmierede WOITANA II), var overlegen fløjhoppe ved sin kåring. Hun har allerede leveret en kåret hingst, Dardanos N, i kombination med Davignon I, og en helsøster til STOIBER SN var prishøjdepunktet med hele 530.000,- Euro på PSI Auktionen, købt af Paul Schockemöhle til berigelse af hans hoppekollektion.

 

WOITANAS helsøster WELFIN blev vinder af hoppeafprøvningen med en endelig score på 8,56 point, hvoraf både trav og ridelighed blev vurderet af dommere til et perfekt 10-tal. WOITANS halvsøster, DONATELLA efter Donnerhall, er mor til den kårede SOLIERE, der i 2008 blev vinder af verdensmesterskabet for 4-årige dressurheste i Verden og i 2009 sluttede på 5.-pladsen i finalen i det tyske Bundeschampionat i Warendorf.

 

Gennem den højtpræmierede mormor, statspræmiehoppen ELFE, og dennes far Einblick, der er uddannet til Grand Prix af Manfred Lopp (og blandt andet er morfar til Grandeur), fører hoppestammen tilbage til Lüneburg Elbmarsch, som er et tysk område, hvorfra der igennem tiderne pga. de gode opdrætsmuligheder er kommet mange gode heste. ELFES datter, WATONGA efter Werther, leverede i kombination med Florestan I Bundeschampionat- og materialprøvevinderen FIDERMARK (som indtil hans alt for tidlige død stod til afbenyttelse på Stats Stutteriet i Warendorf), samt den kårede PALEGRO efter Power, der var deltager ved Europamesterskabet i springning.

   

STOIBER SN’s oldemor på hoppesiden, LASSIA, er helsøster til fem auktionsheste fra Verden, hvor især hestene LYRA og LA BANDITA har gjort sig særdeles positivt bemærkede i springsporten. Af yderligere afkom fra denne meget succesfulde hoppestamme kan nævnes GOLDBROT (efter Goldfalk-Flak-Allmers-Ammers osv.) og de kårede hingste EASY HUNTER, FLOTTBECK og ZORRO Z, hvor sidstnævnte har været privatbeskeler i Danmark og har haft succes i international dressur med Beatriz Ferrer-Salat fra Spanien.

 

  

STOIBER SN e. Sandro Hit

STOIBER SN står til avlstjeneste og bliver uddannet på det kendte stutteri og velrenommeret dresser center Groenwohldhof i Tyskland. Læs mere på: www.groenwohldhof.com

  

Udover en kraftfuld og elastisk bevægelse med den ønskede bagbensmotorik, overbeviser STOIBER SN også gennem sin enestående omgængelighed og vilje til at arbejde. Dette kom til udtryk ved hans 70-dages test i Münster-Handorf, som han afsluttede med en total på 120,19 point og dermed en 2.-plads i dressurdelen. Også i avlen er der tale om markante højdepunkter: Udover at være far til elite-auktionsføl i Münster-Handorf, leverede han i Viersen-Kempen det guldmedalje præmierede vinderføl, så der er hingste-potentiale i kikkerten. Dette er typisk STOIBER SN: "En fløjhingst uden hvis'er og men'er!"

 

   

Læs mere om STOIBER SN's hoppestamme her...

 

Se også: www.groenwohldhof.com og www.stoiber-sn.de