Stempelhingsten FIDERMARKs værdifulde hoppestamme

November 2016

    

DMJ DA VINCI efter Dannebrog

 

HANNOVERANER VALLAK - MØRKBRUN - FØDT DEN 23. APRIL 2011 - 163/164 CM

 

Ædel og særdeles velgående dressurvallak efter Cellehingsten DANNEBROG og vores statspræmiehoppe WOITANA efter Weltmeyer. DMJ DA VINCI er en ernergisk og følsom hest med et utroligt dejligt temperament og en helt speciel personlighed. Sjældent har vi oplevet en så velafbalanceret unghest, der er så tillidsfuld og imødekommende over for mennesket og de nye ting han møder på sin vej som ham. 

 

Faderen, DANNEBROG, er også avlet her på stutteriet og er efter tophingsten Don Schufro og vores statspræmie-hoppe BYZANTINA efter Brentano II x Arogno. Læs mere om DANNEBROG og hans hoppestammer her...  

 

DON SCHUFRO imponerede allerede som unghingst med sine gode grundgangarter og særdeles høje ridelighed. Han indfriede de store forventninger med sin overlegne sejr ved materialprøven i Adelheidsdorf (GER). Sidenhen har han med Andreas Helgstrand i sadlen vundet Grand Prix ved diverse internationale stævner i bl.a. Aachen, Nörten-Hardenberg, Wiesbaden og Lingen samt guld ved de danske dressurmesterskaber og bronze ved de Olympiske Lege.

  

Moderen, SPS WOITANA II, er søster til WAKONDA, som er mor til den berømte tophingst FIDERMARK og den kårede hingst PALEGRO e. Power. PALEGRO repræsenterede Westfalen i ridebanespringning ved det tyske Bundeschampionat og ved Europamesterskaberne i 2001. SPS WOITANA II er helsøster til WOITANA I, som leverede PSI-auktionshesten SURPRISE DU JOUR e. Sandro Hit, der blev solgt som 3-årig for 530.000 euro. Derudover er mormoderen LASSIA helsøster til fem auktionsheste i Verden.

 

Læs mere om DMJ DA VINCI's berømte hoppestamme og hans søskende her

 

 

Læs også:

  

       

 

 

Stamtavle

  

 

 

DMJ DA VINCI - 2015

DMJ DA VINCI 4 år gammel (August 2015).

      

DMJ DA VINCI - 2015

DMJ DA VINCI 4 år gammel (August 2015).

     

DMJ DA VINCI - VIDEO 2013

VIDEO ABOVE: DMJ DA VINCI 2 år gammel (Juni 2013).