Hoppestammen bag champion-hingsten " R I C C I O N E "

DMJ LAGONI 3 år gammel ( januar 2007). Læs mere nedenfor...

            

DMJ LAGONI e. Lauries Crusador xx / Bolero

 

HANNOVERANERVALLAK - BRUN - FØDT 04.03.2004 - 170 CM STG. 

 

DMJ LAGONI er efter fuldblodshingsten LAURIES CRUSADOR XX (dressurindex 133), som er den første fuldblodshingst nogensinde, der i det tyske hannoveranerforbund er blevet udnævnt til Årets Hingst. Han stillede alene i 2006 tre Præmiehingste i Verden og Neumünster, hvoraf den ene blev kåret som Fløjhingst i Verden.  

 

 

Den yderst sympatiske dressurrytter Martina Hannöver-Sternberg (GER).

 

DMJ Lagoni fortsætter sin uddannelse 

under Martina Hannöver-Sternberg

 

Vores lovende Lauries Crusador xx-afkom, DMJ LAGONI, er blevet stillet til rådighed for den yderst sympatiske, tyske top-rytter Martina Hannöver-Sternberg.

 

Martina Hannöver-Sternberg har taget sin uddannelse hos den kendte ”Reitmeister” Herbert Rehbein på stutteri Grönwohldhof. Derefter blev hun ansat på stutteri Vorwerk, hvor hun bl.a. med den berømte avlshingst Rubinstein, udover diverse Grand Prix-sejre, også vandt den prestigefyldte Nürnberger Burgpokal. 

 

I 1999 startede Martina Hannöver-Sternberg som selvstændig og har i mellemtiden uddannet flere heste til Grand Prix. Flere gange har hun været højt placeret ved de tyske dressurmesterskaber og derudover også internationalt skabt sig et navn som bl.a. coach for det portugisiske dressurlandshold. 

 

Allerede tilbage i 1997 overtog Martina Hannöver-Sternberg for en længere årrække også ansvaret for den videre uddannelse af vores Rubinstein-afkom, DMJ RUBENS, som hun opnåede mange, nationale og internationale, sejre og placeringer med i de svære dressurklasser.  

 

  

DMJ Lagoni - 2007

DMJ LAGONI e. Lauries Crusador xx - Bolero (marts 2007).

  

Video - Herning 2007

  

Video - på fast bund

 

 

Stamtavle

 

  

Hoppestamme

DMJ LAGONIs søster er mor til championhingsten RICCIONE (Foto).

 

DMJ LAGONIs søster, statspræmiehoppen AROSA, blev to gange udmærket med topkarakteren 10.0 i ridelighed. Hun er mor til den kendte avlshingst og materialprøvevinder i dressur RICCIONE (dressurindex 148), som også opnåede to 10-taller i ridelighed. Ifølge Hannoveranerforbundets "Jahrbuch Hengste 2007" figurerer RICCIONE blandt de 20 bedste (og mest anbefalede) Hannoveranerhingste pga. sine meget høje indextal i dressur og type.

 

 

Riccione - Materialprøvevinder i dressur 1998

RICCIONE var bedste dressurhingst ved materialeprøven
i Neustadt/Dosse med 144,86 points (samlet nr. 2).

 

DMJ LAGONIs mor, statspræmiehoppen BONGA, er efter den meget prægende stempelhingst  BOLERO (dressurindex 126), som i en årrække rangerede højest på WBFSH-ranglisten pga. sine mange, særdeles succesfulde afkom på dressurbanerne. En flot præstation når man husker på, at BOLERO selv kun blev 12 år gammel. 

 

 

Wonderful - Reservefløjhingst i Verden 1991

Rerservefløjhingsten WONDERFUL e. Weltmeyer.

  

Helsøsteren til DMJ LAGONIs mor, statspræmiehoppen BONNY, er mor til Celle-hingsten WONDERFUL (dressurindex 132), som var Reservefløjhingst i Verden 1991. I dag er han blandt de bedste avlshingste i USA.

 

 

Laurent - Præmiehingst i Verden 2002 (Celle)

Cellehingsten LAURENT e. Lauries Crusador xx - Wittinger - Bolero.

 

Mormoderen ARKA er helsøster til Celle-hingsten AGA KHAN, og oldemoderen, statspræmiehoppen DUELLGIRL, vandt den eftertragtede DLG-pris, som er en af de højeste udmærkelser i Tyskland.

 

Mere end 20 kårede hingste stammer fra denne meget præstations- og entydigt dressur-betonede hoppestamme, deriblandt  Celle-hingstene BOGENSCHÜTZE og LAURENT (se ovenfor) samt materialprøve-vinderen MARMOR.